ZİRAAT VE HALK BANKASI TRABZON BEŞİKDÜZÜ, VAKFIKEBİR, GİRESUN EYNESİL, GÖRELE ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT VE HALK BANKASI TRABZON BEŞİKDÜZÜ, VAKFIKEBİR, GİRESUN EYNESİL, GÖRELE ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

  • 03 Ağustos 2023, 15:47
  • 646 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Bölge Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit, İstanbul Avrupa Bölge Başkanı Dr. Mümin Evren ve Bursa Bölge Başkanı Mehmet Kop Ziraat Bankası Trabzon Vakfıkebir Şubesi, Beşikdüzü Şubesi, Giresun Eynesil Şubesi, Görele Şubesi ile Halk Bankası Trabzon Vakfıkebir Şubesi, Beşikdüzü Şubesi, Giresun Eynesil Şubesi, Görele Şubesinde Şube Yöneticileri ve Üyelerimizi ziyaret etti. 

Yiğit, Evren ve Kop, ziyaret ettikleri şubelerde görev yapan Şube Müdürleri Sayın Şenol Demiral'a, Sayın İlker Güler'e, Sayın Hakan Çebi'ye, Sayın Selçuk Kırca'ya, Sayın Halil İbrahim Milet'e, Sayın Ahmet Bodur'a, Sayın Nebiha Hatun Kahraman'a ve Ömer Tarık Kıymaz'a ve Üyelerimize Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını iletti. 

Yoğun mesaileri esnasında üyelerimizle birebir temaslarda bulunan Yiğit, Kop ve Evren, sendikamız faaliyetleri hakkında bilgi verdi, gündeme ait konular, soru ve sorunlar üzerinde konuştu, beklenti ve önerilerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

Yiğit, Evren ve Kop,  "Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayıran, Şube Müdürlerimiz ile Değerli Üyelerimize, samimi sohbetleri, güler yüzleri ile Sendikamıza vermiş oldukları destek ve ilgiden dolayı şahsımız, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu adına teşekkür ederiz." dedi.